Επιλογή Σελίδας

Διώξτε 10 χρόνια από το πρόσωπο σας με την απόλυτη θεραπεία σύσφιξης!!!

Η σύσφιξη προσώπου με τη μέθοδο microneedling αποτελεί μία από τις πλέον σύγχρονες και αποτελεσματικές θεραπείες αντιγήρανσης και σύσφιξης του δέρματος του προσώπου καθώς έχει την ικανότητα να δρα στο μεσόδερμα και όχι μόνο επιφανειακά στην επιδερμίδα.

Η θεραπεία βασίζεται στη διαδερμική μεταφορά ενυδατικών και συσφικτικών ουσιών στο χόριο μέσω διαύλων που δημιουργούνται από τη χρήση ενός ειδικού στυλό με μικροβελόνες, καθώς και στη διέγερση των ινοβλαστών, των κυττάρων εκείνων που ευθύνονται για την παραγωγή ινών κολλαγόνου, ελαστίνης και δικτυωτών ινών.

Η διέγερση των ινοβλαστών οδηγεί στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου το οποίο εναποτίθεται στο χόριο με αποτέλεσμα τη γενική ανανέωση του δέρματος, τη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων αλλά και την αύξηση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας.

Ολοκληρώνοντας τη θεραπεία σύσφιξης με microneedling  τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά. Το πρόσωπο σας θα είναι πιο φωτεινό και υγιές, το περίγραμμα θα επαναπροσδιοριστεί και εσείς θα νοιώθετε το δέρμα σας πιο σφριγηλό, ελαστικό και ανανεωμένο.

 

Pin It on Pinterest