Επιλογή Σελίδας

Η Five Power therapy είναι θεραπεία ισχυρής δράσης με την οποία επιτυγχάνεται λιποδιάλυση, τόνωση, σύσφιξη. Γίνεται σε περιοχές του σώματος με τοπικό λίπος και κυτταρίτιδα με σκοπό τη μείωση πόντων, τη σύσφιξη της επιδερμίδας και την εξάλειψη του φλοιού πορτοκαλιού.
Στόχος της θεραπείας είναι να μεταφέρει με τη χρήση μικρής βελόνας κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες που δεν μπορούν να φτάσουν με μια απλή εφαρμογή τοπικής κρέμας.

Οι ουσίες που περιέχονται στο ισχυρό “cocktail” έχουν έντονη λιποδιαλυτική δράση, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν τη φυσική ικανότητα του οργανισμού να παράγει τις πολύτιμες συσφικτικές ουσίες, το κολλαγόνο και την ελαστίνη.
Η μέθοδος που έχει γίνει γνωστή και ως λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι ή αναίμακτη λιποαναρρόφηση, δεν απαιτεί νάρκωση και πραγματοποιείται στις προβληματικές περιοχές (κοιλιά, μπράτσα, γλουτούς κ.α.). Είναι ανώδυνη και αναίμακτη, ενώ απαιτούνται ελάχιστες συνεδρίες για ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα λιποδιάλυσης. Για βέλτιστα αποτελέσματα τόσο στο ολικό, όσο και στο στοχευμένο τοπικό αδυνάτισμα η μέθοδος μπορεί να συνδιαστεί και με άλλες μεθόδους τόσο λιποδιάλυσης όσο και σύσφιξης ή κυτταρίτιδας.

Πρόκειται για μία θεραπεία απλή, γρήγορη, χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη.
Μετά το τέλος της συνεδρίας μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες.
Συνιστώνται τουλάχιστον 6-8 συνεδρίες ανά 10-14 ημέρες.

Pin It on Pinterest