Επιλογή Σελίδας

Τζακούζι – Υδρομασάζ.

Το υδρομασάζ είναι μία μέθοδος χαλάρωσης και ευεξίας βασισμένη στις ευεργετικές ιδιότητες του νερού και του οξυγόνου, δύο στοιχεία απαραίτητα για τη ζωή και την καλή υγεία.

Με το υδρομασάζ βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος, τονώνεται ο μεταβολισμός και ενισχύεται το ανοσοποιητικό σύστημα. Επίσης επιτυγχάνεται μυϊκή χαλάρωση ανακουφίζοντας τους μυς από την καταπόνηση που προκαλεί η έντονη άσκηση ενώ συμβάλλει και στην αντιμετώπιση των πονοκεφάλων, της ψύξης, του αυχενικού και των πόνων στις αρθρώσεις.

Το υδρομασάζ αποτελεί έναν πολύ καλό τρόπο αποτοξίνωσης του οργανισμού από τις βλαβερές ουσίες, ενώ έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την κατακράτηση υγρών και βοηθάει στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και των οιδημάτων. Με το ζεστό νερό οι πόροι διαστέλλονται και η επιδερμίδα καθαρίζεται σε βάθος. Η πίεση που ασκείται στο δέρμα, το τονώνει και βελτιώνει την υφή και την όψη του.

Το υδρομασάζ θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το άγχος που προκαλεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής προσφέροντας σας ηρεμία και χαλάρωση. Επίσης θα βοηθήσει να καταπολεμήσετε προβλήματα αϋπνίας και υπερέντασης.

Εντάξτε το υδρομασάζ στην καθημερινότητα σας για να αναβαθμίσετε την ποιότητα της ζωής και της υγείας σας.

 

Pin It on Pinterest