Επιλογή Σελίδας

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Προσώπου PRP
Η μη επεμβατική μέθοδος ανάπλασης Platelet-Rich Plasma PRP αποτελεί τη πιο επαναστατική μέθοδο. Η θεραπεία εκμεταλλεύεται τους αυξητικούς παράγοντες (growth factors) που εκκρίνουν τα αιμοπετάλια. Πρόκειται για πρωτεΐνες με αναπλαστικές και επανορθωτικές ιδιότητες, υπεύθυνες για την αποκατάσταση των ιστών που έχουν υποστεί βλάβη και την ενεργοποίηση των βλαστοκυττάρων. Καθώς χρησιμοποιείται το ίδιο μας το αίμα, το PRP εναλλακτικά ονομάζεται και «Αυτόλογη Μεσοθεραπεία».

Χάρη στην εξαιρετική της απόδοση, η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Προσώπου PRP βρίσκει εφαρμογή σε πληθώρα περιστατικών στο τομέα της σύγχρονης Αισθητικής Ιατρικής
Οι κυριότερες εφαρμογές της μεθόδου ανάπλασης Platelet-Rich Plasma στοχεύουν στη:

Μείωση των ρυτίδων σε πρόσωπο & λαιμό
Βελτίωση του οβάλ του προσώπου
Σύσφιξη του λαιμού
Επούλωση ουλών από εγκαύματα, επεμβάσεις και τραύματα –
Ανάπλαση ουλών ακμής σε πρόσωπο, ράχη & στήθος – Ανώτερα αποτελέσματα σε μόλις 6-8 συνεδρίες
Εξάλειψη των ραγάδων – ακόμη και των πιο επίμονων κόκκινων
Ανάπλαση και σύσφιξη σε περιοχές του σώματος όπως εσωτερικά και εξωτερικά των μηρών, στη κοιλιά, τα γόνατα και τους μηρούς.
Θεραπεία της Τριχόπτωσης, Ανδρογενετικής, Διάχυτης ή Γυροειδούς Αλωπεκίας με εντυπωσιακά αποτελέσματαήρανσης του δέρματος, των ρυτίδων, των ουλών, της δερματικής χαλάρωσης και της τριχόπτωσης
, ενώ επεκτείνεται σταδιακά σε ολόκληρο το φάσμα της Ιατρικής επιστήμης.

Το πλεονέκτημα της Αυτόλογης Μεσοθεραπείας Προσώπου PRP εντοπίζεται στο ότι αξιοποιούμε τις δυνάμεις του ίδιου μας του οργανισμού. Πιο συγκεκριμένα,

Για τη διεξαγωγή της θεραπείας PRP, προηγείται λήψη αίματος (5-15ml) από τον ενδιαφερόμενο και στη συνέχεια πραγματοποιείται φυγοκέντρηση ώστε να απομονωθεί το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα. Μετά τη συλλογή του, το πλάσμα ενεργοποιείται με τη προσθήκη διαλύματος νουκλεοτιδίων (PRP με DNA activator) και ιόντων ασβεστίου. Τέλος, το πολυδύναμο μείγμα του πλάσματος ενίεται με τη μέθοδο της Μεσοθεραπείας στα σημεία του δέρματος όπου χρειάζεται ανάπλαση, χαρίζοντας άμεσα και ανώδυνα πιο νεανική και λαμπερή επιδερμίδα. Ταυτόχρονα, προκαλείται σύσφιξη και διορθώνονται ουλές και σημάδια στο δέρμα.

η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Προσώπου PRP μπορεί να εφαρμοστεί είτε ενέσιμα, με έγχυση του πλάσματος, είτε με τη χρήση της ειδικής συσκευής Micro-Needling κατά την οποία δημιουργούμε μικρά κανάλια στην επιφάνεια της επιδερμίδας μέσα από τα οποία το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα φθάνει στο απαιτούμενο βάθος.

Για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων.

Επιπλέον, η μέθοδος συνδυάζεται με:

Θεραπεία με Νευροτοξίνη
Υαλουρονικό Οξύ
Νήματα Προσώπου PDO & COG
ανώδυνα και εύκολα.

Γιατί να επιλέξω τη μέθοδο Αυτόλογης Μεσοθεραπείας Platelet-Rich Plasma (PRP);
Τα κυριότερα πλεονεκτήματα της θεραπείας PRP είναι:

Η μεγάλη διάρκεια των αποτελεσμάτων που μπορεί
Αναδομεί την επιδερμίδα με φυσικό τρόπο χωρίς να αλλοιώνει την εκφραστικότητα του προσώπου.
Η εφαρμογή της είναι εύκολη και ασφαλής. Καθώς το πλάσμα που ενιέται για τη θεραπεία προέρχεται από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο, η πιθανότητα εμφάνισης ανεπιθύμητων ενεργειών εκμηδενίζεται.
Εκτός από την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου, η θεραπεία είναι ιδιαίτερα ευεργετική στις ζωτικές λειτουργίες του δέρματος – καλύτερη θρέψη και οξυγόνωση της επιδερμίδας.
Δεν «γεμίζει» αλλά αναδομεί τις ρυτίδες από μέσα προς τα έξω, προκαλώντας την εξάλειψη τους.

Pin It on Pinterest