Επιλογή Σελίδας

Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι μία δραστική θεραπεία ενυδάτωσης και ολικής ανανέωσης της επιδερμίδας κατά την οποία η διαδερμική μεταφορά ενεργών ουσιών στις κατώτερες στοιβάδες του δέρματος γίνεται με τη χρήση ειδικής συσκευής μικρορευμάτων και όχι με βελόνες.
Πρόκειται για μία εντελώς ανώδυνη και αναίμακτη θεραπεία με εμφανή αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Το υαλουρονικό οξύ, βασικό συστατικό του κοκτέιλ που χρησιμοποιείται κατά τη θεραπεία θα γεμίσει τα κενά κολλαγόνου και ελαστίνης και θα ενυδατώσει βαθιά το δέρμα. Οι βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά στοιχεία θα προσφέρουν λάμψη και σφριγηλότητα στην επίδερμίδα.

Οι κηλίδες και οι βλάβες από τη φωτογήρανση θα βελτιωθούν αισθητά ενώ οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες θα μειωθούν δίνοντας στο πρόσωπο πιο νεανική όψη.

 

Συχνές ερωτήσεις:

Υπάρχει ερεθισμός μετά τη θεραπεία;

Όχι η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία δεν προκαλεί καθόλου ερεθισμό και μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν;

Συνήθως προτείνονται 6-8 συνεδρίες για ολοκληρωμένη θεραπεία.

Υπάρχουν αντενδείξεις;

Ναι, η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία απαγορεύεται σε γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, άτομα με καρδιαγγειακά νοσήματα, άτομα με βηματοδότη ή άλλα μεταλλικά προθέματα καθώς και ασθενείς με θυρεοειδίτιδα Hashimoto.

Pin It on Pinterest