Επιλογή Σελίδας

Αν συχνά φαντάζεστε τον εαυτό σας να φοράει ένα νούμερο μικρότερο, ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσετε το όνειρο σας με τη μοναδική θεραπεία λιπόλυσης  που εμπιστεύονται όλοι οι star του Hollywood, τη LipoStar therapy.

Το μηχάνημα που κέρδισε την Αμερική με την επαναστατική τεχνολογία του, ήρθε και στην Ελλάδα να ταράξει τα νερά και να αλλάξει τα δεδομένα του αδυνατίσματος.

Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι σήμερα…..

Μόνο η LipoStar therapy βασισμένη στην τεχνολογία liposonix μπορεί να σας εγγυηθεί  ένα νούμερο μικρότερο σε μία μόνο συνεδρία. Επιπλέον είναι η μοναδική μέθοδος λιπόλυσης που παράλληλα συσφίγγει την επιδερμίδα. Έτσι ενώ χάνεται λίπος, το δέρμα δεν χαλαρώνει αλλά αντίθετα γίνεται σφριγηλό και ελαστικό.

 

Συχνές ερωτήσεις:

Τι είναι η τεχνολογία liposonix;

Η τεχνολογία liposonix είναι μία μέθοδος λιποκαταστροφής χωρίς νυστέρι. Πρόκειται για μία μέθοδο που βασίζεται στη χρήση υψηλής έντασης υπερήχων για τη μόνιμη καταστροφή του υποδόριου λιπώδη ιστού.

Σε ποιους απευθύνεται η θεραπεία LipoStar;

Η θεραπεία LipoStar είναι κατάλληλη για όλους εσάς που ναι μεν είστε κοντά στο επιθυμητό σας βάρος αλλά παράλληλα αντιμετωπίζεται προβλήματα τοπικού πάχους σε κάποια σημεία του σώματος.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται;

Σε όλες τις περιοχές του σώματος όπου υπάρχει τοπική εναπόθεση λίπους.

Υπάρχουν παρενέργειες με τη LipoStar therapy ;

Η LipoStar therapy  δεν παρουσιάζει σοβαρές παρενέργειες. Η θεραπεία είναι απόλυτα ανεκτή. Μετά τη θεραπεία είναι πιθανό να υπάρχει ερυθρότητα, πρήξιμο και μώλωπες στην περιοχή της εφαρμογής αλλά τα συμπτώματα αυτά είναι απόλυτα φυσιολογικά και υποχωρούν λίγες μέρες μετά τη θεραπεία.

Πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα της θεραπείας LipoStar;

Τα αποτελέσματα της LipoStar therapy θα είναι εμφανή από την πρώτη εβδομάδα μετά τη συνεδρία αλλά θα ολοκληρωθούν  8-12 εβδομάδες αργότερα.

Pin It on Pinterest