Επιλογή Σελίδας

Υπέρυθρη Σάουνα.

Η υπέρυθρη σάουνα είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να καθαρίσετε το δέρμα από μέσα  καθώς με τη διαστολή των πόρων η θερμότητα διεισδύει στις βαθύτερες στοιβάδες απομακρύνοντας τους ρύπους και βοηθώντας στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Επίσης ενισχύεται η φυσική απολέπιση των νεκρών κυττάρων χαρίζοντάς σας ένα δέρμα υγιές και ανανεωμένο.

Η υπέρυθρη σάουνα αποτελεί τον πιο υγιή και φυσικό τρόπο για απώλεια βάρους.  Έρευνες δείχνουν ότι μια μισάωρη παραμονή στη σάουνα έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια 600 θερμίδων , περισσότερες δηλαδή από αυτές που καίμε με το τρέξιμο στον ίδιο χρόνο. Με την αποβολή τοξινών που προκαλείται μέσω της εφίδρωσης μπορούν να αντιμετωπιστούν προβλήματα κατακράτησης ενώ βελτιώνεται η όψη της κυτταρίτιδας και αυξάνεται η ελαστικότητα των ιστών. Επιπλέον μειώνεται η υπερβολική ένταση, κούραση και stress εξαιτίας του σύγχρονου τρόπου ζωής.
Στα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης σάουνας συμπεριλαμβάνεται και το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ανθρώπους με φλεβίτιδα, μεταλλικά εμφυτεύματα, υπέρταση και διαβήτη.

Pin It on Pinterest