Επιλογή Σελίδας

ΩΡΑ ΓΙΑ LIFTING ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ!!!

Παρόλο που οι ραδιοσυχνότητες χρησιμοποιούνται στην ιατρική για πάνω από 3 δεκαετίες, για την αισθητική είναι μία σχετικά πρόσφατη εφεύρεση.
Η θεραπεία βασίζεται στην τεχνολογία μονοπολικών και διπολικών ραδιοσυχνοτήτων οι οποίες μέσω ειδικών κεφαλών διοχετεύονται στο σώμα θερμαίνοντας τις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας και τον υποδόριο λιπώδη ιστό. Οι ινοβλάστες, τα κύτταρα δηλαδή που είναι υπεύθυνα για την κολλαγονογένεση, χρησιμοποιούν τη θερμότητα ως πηγή ενέργειας αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το νέο αυτό κολλαγόνο εναποτίθεται στο χόριο κάνοντας το δέρμα πιο σφριγηλό και ελαστικό.
Η μη επεμβατική αυτή θεραπεία με τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων είναι κατάλληλη για τη μακροχρόνια αναδόμηση και σύσφιξη της επιδερμίδας, για τη βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου και του διπλοσάγονου, για τη λείανση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Μπορεί ακόμη να εφαρμοσθεί και σε περιοχές που το δέρμα είναι πολύ λεπτό και ευαίσθητο όπως στο πόδι της χήνας (μάτια) και γύρω από τα χείλη.

 

Συχνές ερωτήσεις:

Ποια ηλικία είναι κατάλληλη για να ξεκινήσω θεραπεία με ραδιοσυχνότητες;

Γύρω στα 30 όπου η μείωση του κολλαγόνου κάνει ορατά τα σημάδια της στην επιδερμίδα.

Τι θα νοιώσω κατά τη συνεδρία;

Με την κίνηση της κεφαλής γίνεται ένα ελαφρύ μασάζ και υπάρχει η αίσθηση της θερμότητας στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Η θεραπεία είναι απόλυτα ανεκτή.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν και πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα;

Κατά περίπτωση χρειάζονται  6-10 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 10-14 ημερών. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία αλλά ολοκληρώνονται 6-8 εβδομάδες αργότερα καθώς η κολλαγονογένεση είναι μία χρονοβόρα διαδικασία που απαιτεί αρκετές εβδομάδες για να ολοκληρωθεί.

Υπάρχουν αντενδείξεις;

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες αντενδείκνυται σε άτομα με βηματοδότη, όταν υπάρχουν μεταλλικά αντικείμενα μέσα στο σώμα, σε επιληπτικά άτομα, σε διαταραχές του συνδετικού ιστού και των μυών, σε καρκίνο του δέρματος ή δερματικές λοιμώξεις, σε σοβαρές ασθένειες, σε ιστορικό χηλοειδούς σχηματισμού, σε τραυματισμένες περιοχές, σε προβλήματα στο αμυντικό σύστημα του οργανισμού και κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Για πόσο καιρό μετά τη θεραπεία μπορούν να διαρκέσουν τα αποτελέσματα;

Αν η θεραπεία ολοκληρωθεί πλήρως και γίνει σωστή συντήρηση (1 συνεδρία ανά 2-3 μήνες, καθώς και σωστή αγωγή στο σπίτι), τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν έως και 2-3 χρόνια.

Pin It on Pinterest