Επιλογή Σελίδας

Μεσοθεραπεία. Η απόλυτη θεραπεία!!!

Με πιστόλι μεσοθεραπείας ή microneedling γίνεται έγχυση ενός κοκτέιλ δραστικών συστατικών με λιπολυτικές, διουρητικές, αντιοξειδωτικές και συσφικτικές ιδιότητες σε μικρό βάθος στο δέρμα. Η δράση των βιταμινών, αμινοξέων και ενζύμων που περιέχονται στο σκεύασμα θα βελτιώσει την υφή της επιδερμίδας και θα σας απαλλάξει γρήγορα από την κυτταρίτιδα. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές του σώματος που εμφανίζεται η κυτταρίτιδα με θεαματικά αποτελέσματα.

Συχνές ερωτήσεις

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Συνήθως 4-6 συνεδρίες είναι αρκετές για μια ολοκληρωμένη θεραπεία. Για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα θα πρέπει να γίνονται 2-3 επαναληπτικές εφαρμογές κάθε 6 μήνες.

Σε ποια ηλικία μπορώ να ξεκινήσω μεσοθεραπεία για κυτταρίτιδα;

Η μεσοθεραπεία για κυτταρίτιδα μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις ηλικίες. Κατά κανόνα όμως οι νεαρές και μέσης ηλικίας γυναίκες μπορούν να δουν τα αποτελέσματα της θεραπείας στο σώμα τους ακόμη και από την πρώτη συνεδρία.

Υπάρχουν αντενδείξεις ή παρενέργειες;

Η θεραπεία δεν έχει ιδιαίτερες αντενδείξεις, εκτός αν υπάρχει υπερευαισθησία σε κάποιο από τα συστατικά του κοκτέιλ, κάτι που συμβαίνει εξαιρετικά σπάνια. Για να αποφευχθεί κάθε δυσάρεστη κατάσταση λαμβάνεται ιατρικό ιστορικό από όλους τους πελάτες πριν την έναρξη της θεραπείας. Υπάρχει περίπτωση να εμφανιστούν μικρές μελανιές στο δέρμα μετά από τη μεσοθεραπεία, οι οποίες υποχωρούν λίγες μέρες αργότερα.

 

Pin It on Pinterest