Επιλογή Σελίδας

Η λιπογλυπτική σώματος είναι μία επεμβατική θεραπεία, κατά την οποία χρησιμοποιούνται πολύ λεπτοί σωλήνες για την αφαίρεση του λίπους από μία περιοχή του σώματος και την επανατοποθέτηση του σε άλλα σημεία που υπάρχει ανάγκη. Είστε όμως όλοι πρόθυμοι να υποβληθείτε σε μία τέτοιου είδους επέμβαση;
Για όσους και όσες δεν μπορούν τα χειρουργεία αλλά επιθυμούν ένα τέλεια σμιλεμένο σώμα χωρίς επέμβαση, το Medi Renatus δημιούργησε τη μη επεμβατική λιπογλυπτική σώματος corposcult due.

Πρόκειται για μία συνδυαστική θεραπεία δύο αισθητικών πρωτοκόλλων κατά την οποία επιτυγχάνεται σημαντική απώλεια λίπους και αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος χωρίς να επέλθει χαλάρωση.
Με τη μη επεμβατική λιπογλυπτική σώματος corposcult due:

  • Βελτιώνεται η αιματική και λεμφική κυκλοφορία
  • Το δέρμα είναι πιο λείο και απαλό
  • Η κυτταρίτιδα μειώνεται αισθητά
  • Το περίγραμμα του σώματος επαναπροσδιορίζεται με αποτέλεσμα να δείχνει πιο σμιλεμένο και όμορφο

Συχνές ερωτήσεις:

Για ποια άτομα είναι κατάλληλη η μη επεμβατική λιπογλυπτική σώματος;

Η μη επεμβατική λιπογλυπτική σώματος δεν απευθύνεται σε καμία περίπτωση σε υπέρβαρα άτομα αλλά σε άτομα που το βάρος τους είναι λίγο πιο πάνω από το φυσιολογικό και το σώμα τους παρουσιάζει ανομοιομορφίες που θα ήθελαν να βελτιωθούν.

Είναι επώδυνη θεραπεία;

Όχι η θεραπεία είναι ευχάριστη και καθόλου επώδυνη.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν και πόσο συχνά γίνονται;

H μη επεμβατική λιπογλυπτική σώματος γίνεται 3 φορές την εβδομάδα. Ο αριθμός των συνεδριών που θα χρειαστούν εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος.

Pin It on Pinterest