Επιλογή Σελίδας

Η αναίμακτη λιποαναρρόφηση

Η κρυολιπόλυση είναι μία σύγχρονη μη επεμβατική μέθοδος καταστροφής λιποκυττάρων μεσώ της διαδικασίας ψύξης.
Η θεωρία για την επίδραση που έχει το ψύχος στην απώλεια τοπικού πάχους δεν είναι καινούρια.
Έρευνες έχουν δείξει πως το κρύο ενεργοποιεί, μέσω του οργανισμού, το λεγόμενο καφέ λίπος για να ζεσταθεί.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αρχίσουμε να καίμε θερμίδες και να αδυνατίζουμε.
Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης είναι απλή και ανώδυνη.
Εφαρμόζονται ειδικές κεφαλές στην περιοχή που υπάρχει τοπικό λίπος και στην συνέχεια προκαλείται η ψύξη των λιποκυττάρων καθώς και η απόλυτα φυσιολογική αποβολή τους από τον οργανισμό. Η κρυολιπόλυση δεν διευκολύνει την απώλεια βάρους, αλλά στοχεύει πρωτίστως στην αφαίρεση του τοπικού λίπους και στην βελτίωση του περιγράμματος του σώματος. Άρα η θεραπεία δεν απευθύνεται σε υπέρβαρα άτομα άλλα είναι ιδανική μέθοδος σε περιπτώσεις με επίμονο τοπικό πάχος το οποίο αντιστέκεται σε δίαιτες και άσκηση.

Συχνές ερωτήσεις:

Σε ποιες περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί η κρυολιπόλυση:

Η κρυολιπόλυση μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές που υπάρχει τοπικό λίπος. Στην κοιλιά, στους γλουτούς, στο εξωτερικό των μηρών (ψωμάκια), στα χέρια, στα πλαϊνά της πλάτης, στο εσωτερικό των μηρών, στο γόνατο. Πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης; Τα αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης δεν είναι ορατά από την μία μέρα στην άλλη καθώς τα νεκρά πλέον λιποκύτταρα αποβάλλονται από τον οργανισμό σταδιακά. Σε γενικές γραμμές αρχίζει να υπάρχει ορατή διαφορά στο σώμα μετά από 1 μήνα περίπου ενώ για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αποβολής των λιποκυττάρων απαιτούνται 2-3 μήνες. Επίσης για να είναι απόλυτα αποτελεσματική η θεραπεία της κρυολιπόλυσης απαιτείται η κατανάλωση άφθονης ποσότητας νερού καθώς και μία ισορροπημένη διατροφή. Η ήπια άσκηση θα ενισχύσει τα αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης, καθώς αυξάνει τον μεταβολισμό και βοηθάει το δέρμα να μείνει σφριγηλό χωρίς να χαλαρώσει.

Υπάρχουν παρενέργειες ή αντενδείξεις;

Όχι ιδιαίτερες παρενέργειες δεν υπάρχουν. Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης είναι απόλυτα ασφαλής λόγω της ελεγχόμενης διαδικασίας ψύξης. Η μέθοδος αντενδείκνυται σε περιπτώσεις που υπάρχει βηματοδότης, διαταραχές στην κυκλοφορία του αίματος, κατά την διάρκεια της κύησης,σε περιοχές όπου υπάρχει πρόσφατη χειρουργική τομή, σε καρκινοπαθείς. Με ποιες άλλες θεραπείες μπορεί να συνδυαστεί η κρυολιπόλυση; Η επιτυχία στην αντιμετώπιση του τοπικού λίπους βασίζεται στο συνδυασμό διαφόρων θεραπειών ταυτόχρονα με μια ισορροπημένη διατροφή και ήπια άσκηση. Η κρυολιπόλυση μπορεί να συνδυαστεί πολύ καλά με: Cavitation για να ενισχυθεί η λιποδιάλυση. Πρεσσοθεραπεία για καλύτερη λειτουργία του λεμφικού συστήματος. Ηλεκτροθεραπεία και ραδιοσυχνότητες για συσφίξη.
 

Pin It on Pinterest