Επιλογή Σελίδας

Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου σώματος, τόσο ως προς το βάρος του όσο και ως προς την επιφάνεια σώματος που καλύπτει. Αποτελείται από την επιδερμίδα, το χόριο και το υποδόριο λίπος και είναι το μέρος του σώματος που έρχεται σε άμεση επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον. Το δέρμα είναι υπεύθυνο για μια σειρά εργασιών όπως η ρύθμιση της θερμοκρασίας, η συγκράτηση της υγρασίας προστατεύοντας από την αφυδάτωση , η συμμετοχή στην παραγωγή της βιταμίνης D. Επίσης το δέρμα είναι αυτό που εμποδίζει την είσοδο των μικροβίων στον οργανισμό μέσω του όξινου μανδύα, ενώ λειτουργεί σαν προστατευτική ασπίδα κατά του κρύου, της υπεριώδης ακτινοβολίας και των κραδασμών.

Η ανάλυση δέρματος αποτελεί επιτακτική ανάγκη πριν από κάθε αισθητική διαδικασία καθώς οι βλάβες δεν περιορίζονται μόνο στην επιφάνεια του δέρματος αλλά και στα βαθύτερα στρώματα του, οι οποίες δεν είναι ορατές δια γυμνού οφθαλμού.
Ο διαγνωστικός έλεγχος με τον επαγγελματικό αναλυτή δέρματος προσώπου μας δίνει τη δυνατότητα να προσδιορίσουμε το προφίλ του κάθε δέρματος ξεχωριστά εντοπίζοντας τις πραγματικές ανάγκες του προσώπου σε όλα τα επίπεδα.
Με τον τρόπο αυτό και βάσει των αποτελεσμάτων του ελέγχου προτείνεται εξατομικευμένη θεραπευτική αγωγή που σκοπό έχει τον επαναπρογραμματισμό των κυττάρων και την αντιστροφή των βλαβών που έχει υποστεί το δέρμα στις βαθύτερες στοιβάδες του.

Ο αναλυτής δέρματος προσώπου δίνει λεπτομερή απεικόνιση σε:
-Ρυτίδες και γραμμές έκφρασης
-Σημάδια
-Ακμή
-Δυσχρωμίες
-Πόρους
-Βλάβες φωτογήρανσης
-Υγρασία δέρματος
-Ευαισθησία δέρματος
διαγνωσ

Pin It on Pinterest