Επιλογή Σελίδας

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι η πιο βασική αισθητική περιποίηση. Με τον καθαρισμό του προσώπου αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα  από την επιδερμίδα, οι φαγέσωρες (μαύρα στίγματα, περιττό σμήγμα), καθώς επίσης και οι καθημερινοί ρύποι  που ΄΄μπουκώνουν΄΄ το δέρμα και δεν το αφήνουν να οξυγονωθεί σωστά.

Σκοπός  του καθαρισμού λοιπόν είναι να σας προσφέρει ένα υγείες και λαμπερό δέρμα χωρίς μαύρα στίγματα  και λιπαρότητα. Επίσης αποτελεί τη βάση για όλες τις υπόλοιπες θεραπείες προσώπου.

Να θυμάστε: κανένα προϊόν περιποίησης, ακόμα και η πιο ακριβή κρέμα, δεν μπορεί να εισχωρήσει σε βάθος αν το πρόσωπο δεν είναι απολύτως καθαρό. Μάθετε λοιπόν να φροντίζεται σωστά το πρόσωπό σας.

 

Συχνές ερωτήσεις:

Πονάει ο καθαρισμός προσώπου;

Σίγουρα δεν είναι εντελώς ανώδυνη διαδικασία αφού για να καθαριστεί σε βάθος η επιδερμίδα απαιτείται η διάνοιξη των πόρων με απαλές πιέσεις. Αν κάνετε συχνά καθαρισμό, οι πόροι θα ανοίγουν πιο εύκολα και η διαδικασία θα είναι λιγότερο επίπονη.

Πόσο συχνά πρέπει να γίνεται ο καθαρισμός;

Η συχνότητα του καθαρισμού εξαρτάται από τη συχνότητα που γεμίζουν οι πόροι με σμήγμα και δημιουργούνται οι φαγέσωρες (μαύρα στίγματα). Συνήθως το λιπαρό δέρμα χρειάζεται καθαρισμό κάθε 2-3 μήνες, ενώ το κανονικό και το ξηρό δέρμα μία φορά το εξάμηνο.

Πόση ώρα διαρκεί ο καθαρισμός προσώπου;

Περίπου 2 ώρες.

Ο καθαρισμός προσώπου προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα;

Είναι πολύ πιθανό μετά τον καθαρισμό το δέρμα σας να εμφανίσει έναν ήπιο ερεθισμό, ο οποίος όμως θα εξαφανιστεί τις αμέσως επόμενες ώρες.

Μπορώ να κάνω μακιγιάζ μετά τον καθαρισμό;

Όχι δεν επιτρέπεται να κάνετε μακιγιάζ αν δεν περάσουν τουλάχιστον 24 ώρες από τον καθαρισμό προσώπου.

 

Pin It on Pinterest