Επιλογή Σελίδας

Η Αpocalypsis therapy είναι μία θεραπεία βαθιάς απολέπισης και συγχρόνως ταχείας ανάπλασης των κυττάρων του δέρματος που χρησιμοποιείται:
α) για την αντιμετώπιση δυσχρωμιών, πανάδων, ουλών, σημαδιών ακμής, ρυτίδων αλλά και για ανάπλαση και ανανέωση της επιδερμίδας,
β) για την καταπολέμηση της ακμής και τη ρύθμιση της λιπαρότητας.

Με την Apocalypsis therapy επιτυγχάνεται έντονη υπεραιμία του δέρματος χωρίς αυτό να τραυματίζεται. Ο μεταβολισμός των κυττάρων και ιδιαίτερα τα επίπεδα σύνθεσης κολλαγόνου και ελαστίνης αυξάνονται. Η επιδερμίδα γίνεται πιο υγιής και λαμπερή.

 

Συχνές ερωτήσεις:

Πόσο συχνά γίνεται η θεραπεία:

Αν η θεραπεία έχει σαν στόχο την απολέπιση για αντιμετώπιση των δυσχρωμιών, των ουλών και γενικά την ανάπλαση της επιδερμίδας, συνίσταται μία μόνο συνεδρία όπου επιτυγχάνεται βαθιά απολέπιση και 5 μέρες μετά τη θεραπεία ακολουθεί μία συνεδρία αποθεραπείας που στόχο έχει τη βαθιά ενυδάτωση. Αν ο στόχος της θεραπείας είναι η καταπολέμηση της ακμής και η ρύθμιση της λιπαρότητας τότε η θεραπεία μπορεί να επαναλαμβάνεται μέχρι 2 φορές την εβδομάδα.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Ναι σε ελάχιστες περιπτώσεις μπορεί να υπάρξει αλλεργική αντίδραση. Ο κίνδυνος όμως ελαχιστοποιείται κάνοντας test αντίδρασης του δέρματος.

Μπορεί η Apocalypsis therapy να εφαρμοστεί το καλοκαίρι;

Όχι οι καλοκαιρινοί μήνες είναι οι πλέον ακατάλληλοι για θεραπείες βαθιάς απολέπισης. Ακόμη και το χειμώνα όμως επιβάλλεται η χρήση αντηλιακού.

Pin It on Pinterest